Μαντσεστερ Σιτι Τοτεναμ / Τσιώλης για Μπέο: Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ ... / Δεν δόθηκε πέναλτι στους σπερς σε χέρι του γουόκερ.

Μαντσεστερ Σιτι Τοτεναμ / Τσιώλης για Μπέο: Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ ... / Δεν δόθηκε πέναλτι στους σπερς σε χέρι του γουόκερ.. Στον τελικό του λιγκ καπ οι «πολίτες» θ' αντιμετωπίσουν την τότεναμ διαβάστε περισσότερα. Ο νοτιοκορεάτης μεσοεπιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πέρασε τον άλισον, όμως το σουτ που έκανε από πλάγια θέση βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του. Μάντσεστερ σίτι και τότεναμ αναμετρούνται στο «γουέμπλεϊ» για τον τελικό του λιγκ καπ αγγλίας. Μάντσεστερ σίτι, μάντσεστερ γιουνάιτεντ, λίβερπουλ, τσέλσι, άρσεναλ και τότεναμ μπήκαν στο… στόχαστρο της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (fa). Σας ευχόμαστε ευχάριστη προβολή της απευθείας μετάδοσης:

Παράσταση πρωταθλήτριας η λίβερπουλ, μαζί στην κορυφή με την σκληρή τότεναμ. Στον τελικό του λιγκ καπ οι «πολίτες» θ' αντιμετωπίσουν την τότεναμ διαβάστε περισσότερα. Οι «πολίτες» διεκδικούν το 4ο σερί τρόπαιο στο θεσμό, ενώ τα «σπιρούνια» τον πρώτο τους τίτλο από το 2008. Μάντσεστερ σίτι και τότεναμ αναμετρούνται στο «γουέμπλεϊ» για τον τελικό του λιγκ καπ αγγλίας. Η μάντσεστερ σίτι απέκτησε δύο πιτσιρίκια από την φλουμινένσε μ ένα σωρό λεφτά διαβάστε περισσότερα.

Έμερι: Ο Εμπαπέ έχει τις ικανότητες να γράψει… ιστορία στη ...
Έμερι: Ο Εμπαπέ έχει τις ικανότητες να γράψει… ιστορία στη ... from fws.gr
Ο νοτιοκορεάτης μεσοεπιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πέρασε τον άλισον, όμως το σουτ που έκανε από πλάγια θέση βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Σπουδαία νίκη για τους «πολίτες» (vid). Βρείτε το πρόγραμμα της ομάδας μάντσεστερ σίτι, τους επόμενους αγώνες αλλά και όλα τα προγραμματισμένα ματς της τρέχουσας σεζόν της ομάδας μάντσεστερ σίτι. Σας ευχόμαστε ευχάριστη προβολή της απευθείας μετάδοσης: Έντερσον, γουόκερ, οταμέντι, μανγκαλά, ντελφ, φερναντίνιο, γκουντογκάν (83' φοντέν), ντε μπρόινε η βαθμολογία 1.μάντσεστερ σίτι 52 2.μάντσεστερ γιουνάιτεντ 38 3.τσέλσι 38 4.άρσεναλ 33 5.μπέρνλι 32 6.τότεναμ. Η μάντσεστερ σίτι απέκτησε δύο πιτσιρίκια από την φλουμινένσε μ ένα σωρό λεφτά διαβάστε περισσότερα. Άνοιξε το σκορ με πέναλτι ο ρόντρι (vid).

Στον τελικό του λιγκ καπ οι «πολίτες» θ' αντιμετωπίσουν την τότεναμ διαβάστε περισσότερα.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Στο «άνφιλντ» η λίβερπουλ προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τον κεϊτά. Σπουδαία νίκη για τους «πολίτες» (vid). Ο νοτιοκορεάτης μεσοεπιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πέρασε τον άλισον, όμως το σουτ που έκανε από πλάγια θέση βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του. Παράσταση πρωταθλήτριας η λίβερπουλ, μαζί στην κορυφή με την σκληρή τότεναμ. Άνοιξε το σκορ με πέναλτι ο ρόντρι (vid). «φωτιά» στην κορυφή της premier league (pics&vid). Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού. Μάντσεστερ σίτι, μάντσεστερ γιουνάιτεντ, λίβερπουλ, τσέλσι, άρσεναλ και τότεναμ μπήκαν στο… στόχαστρο της η μάντσεστερ γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση για την εισβολή φιλάθλων της στο ολντ τράφορντ πριν από το. Η μάντσεστερ σίτι απέκτησε δύο πιτσιρίκια από την φλουμινένσε μ ένα σωρό λεφτά διαβάστε περισσότερα. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, έμειναν όρθια τα σπιρούνια. Βαθμολογια (σε 16 αγώνες) λίβερπουλ 42 μάντσεστερ σίτι 41 τότεναμ 36 άρσεναλ 34 τσέλσι 34 μάντσεστερ γ. Οι «πολίτες» διεκδικούν το 4ο σερί τρόπαιο στο θεσμό, ενώ τα «σπιρούνια» τον πρώτο τους τίτλο από το 2008.

Σας ευχόμαστε ευχάριστη προβολή της απευθείας μετάδοσης: Δεν δόθηκε πέναλτι στους σπερς σε χέρι του γουόκερ. Χαρτ, σανιά, οταμέντι, μανγκαλά, κλισί, φερνάντο, φερναντίνιο, νάβας, σίλβα (87' ντελφ), ντε μπράινε (84' τουρέ), αγουέρο (93' ιχεανάτσο). Μάντσεστερ σίτι και τότεναμ αναμετρούνται στο «γουέμπλεϊ» για τον τελικό του λιγκ καπ αγγλίας. Ζητήθηκαν επίσημα στοιχεία σχετικά με τη δραστηριότητα που επέδειξαν οι.

F4 Κύπελλο Πόλο Γυναικών: Ολυμπιακός - ΝΟΒ στα ημιτελικά
F4 Κύπελλο Πόλο Γυναικών: Ολυμπιακός - ΝΟΒ στα ημιτελικά from fws.gr
Μάντσεστερ σίτι και τότεναμ αναμετρούνται στο «γουέμπλεϊ» για τον τελικό του λιγκ καπ αγγλίας. Στον τελικό του λιγκ καπ οι «πολίτες» θ' αντιμετωπίσουν την τότεναμ διαβάστε περισσότερα. Μάντσεστερ σίτι, μάντσεστερ γιουνάιτεντ, λίβερπουλ, τσέλσι, άρσεναλ και τότεναμ μπήκαν στο… στόχαστρο της η μάντσεστερ γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση για την εισβολή φιλάθλων της στο ολντ τράφορντ πριν από το. «φωτιά» στην κορυφή της premier league (pics&vid). Χαρτ, σανιά, οταμέντι, μανγκαλά, κλισί, φερνάντο, φερναντίνιο, νάβας, σίλβα (87' ντελφ), ντε μπράινε (84' τουρέ), αγουέρο (93' ιχεανάτσο). Οι «πολίτες» διεκδικούν το 4ο σερί τρόπαιο στο θεσμό, ενώ τα «σπιρούνια» τον πρώτο τους τίτλο από το 2008. Παράσταση πρωταθλήτριας η λίβερπουλ, μαζί στην κορυφή με την σκληρή τότεναμ. Βρείτε το πρόγραμμα της ομάδας μάντσεστερ σίτι, τους επόμενους αγώνες αλλά και όλα τα προγραμματισμένα ματς της τρέχουσας σεζόν της ομάδας μάντσεστερ σίτι.

Σπουδαία νίκη για τους «πολίτες» (vid).

Μάντσεστερ σίτι, μάντσεστερ γιουνάιτεντ, λίβερπουλ, τσέλσι, άρσεναλ και τότεναμ μπήκαν στο… στόχαστρο της η μάντσεστερ γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση για την εισβολή φιλάθλων της στο ολντ τράφορντ πριν από το. Manchester city) είναι επαγγελματική αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στο μάντσεστερ.αγωνίζεται στην κορυφαία αγγλική κατηγορία, την πρέμιερ λιγκ. Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού. Τραπ, οριέ (61' παστόρε), τιάγκο σίλβα. Στον τελικό του λιγκ καπ οι «πολίτες» θ' αντιμετωπίσουν την τότεναμ διαβάστε περισσότερα. Χαρτ, σανιά, οταμέντι, μανγκαλά, κλισί, φερνάντο, φερναντίνιο, νάβας, σίλβα (87' ντελφ), ντε μπράινε (84' τουρέ), αγουέρο (93' ιχεανάτσο). Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, έμειναν όρθια τα σπιρούνια. Ο νοτιοκορεάτης μεσοεπιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πέρασε τον άλισον, όμως το σουτ που έκανε από πλάγια θέση βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του. Οι «πολίτες» διεκδικούν το 4ο σερί τρόπαιο στο θεσμό, ενώ τα «σπιρούνια» τον πρώτο τους τίτλο από το 2008. Μάντσεστερ σίτι και τότεναμ αναμετρούνται στο «γουέμπλεϊ» για τον τελικό του λιγκ καπ αγγλίας. «φωτιά» στην κορυφή της premier league (pics&vid). Δεν δόθηκε πέναλτι στους σπερς σε χέρι του γουόκερ. Στο «άνφιλντ» η λίβερπουλ προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τον κεϊτά.

Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού. Βαθμολογια (σε 16 αγώνες) λίβερπουλ 42 μάντσεστερ σίτι 41 τότεναμ 36 άρσεναλ 34 τσέλσι 34 μάντσεστερ γ. Η μάντσεστερ σίτι απέκτησε δύο πιτσιρίκια από την φλουμινένσε μ ένα σωρό λεφτά διαβάστε περισσότερα. Σας ευχόμαστε ευχάριστη προβολή της απευθείας μετάδοσης: Ο νοτιοκορεάτης μεσοεπιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πέρασε τον άλισον, όμως το σουτ που έκανε από πλάγια θέση βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του.

Champions League: Τα γκολ των ομίλων απ' το βράδυ της ...
Champions League: Τα γκολ των ομίλων απ' το βράδυ της ... from mpalakritis.gr
Χαρτ, σανιά, οταμέντι, μανγκαλά, κλισί, φερνάντο, φερναντίνιο, νάβας, σίλβα (87' ντελφ), ντε μπράινε (84' τουρέ), αγουέρο (93' ιχεανάτσο). Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, έμειναν όρθια τα σπιρούνια. Βρείτε το πρόγραμμα της ομάδας μάντσεστερ σίτι, τους επόμενους αγώνες αλλά και όλα τα προγραμματισμένα ματς της τρέχουσας σεζόν της ομάδας μάντσεστερ σίτι. Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού. Παράσταση πρωταθλήτριας η λίβερπουλ, μαζί στην κορυφή με την σκληρή τότεναμ. Ζητήθηκαν επίσημα στοιχεία σχετικά με τη δραστηριότητα που επέδειξαν οι. Σας ευχόμαστε ευχάριστη προβολή της απευθείας μετάδοσης: Βαθμολογια (σε 16 αγώνες) λίβερπουλ 42 μάντσεστερ σίτι 41 τότεναμ 36 άρσεναλ 34 τσέλσι 34 μάντσεστερ γ.

Έντερσον, γουόκερ, οταμέντι, μανγκαλά, ντελφ, φερναντίνιο, γκουντογκάν (83' φοντέν), ντε μπρόινε η βαθμολογία 1.μάντσεστερ σίτι 52 2.μάντσεστερ γιουνάιτεντ 38 3.τσέλσι 38 4.άρσεναλ 33 5.μπέρνλι 32 6.τότεναμ.

Ο νοτιοκορεάτης μεσοεπιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πέρασε τον άλισον, όμως το σουτ που έκανε από πλάγια θέση βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του. «φωτιά» στην κορυφή της premier league (pics&vid). Μάντσεστερ σίτι και τότεναμ αναμετρούνται στο «γουέμπλεϊ» για τον τελικό του λιγκ καπ αγγλίας. Ζητήθηκαν επίσημα στοιχεία σχετικά με τη δραστηριότητα που επέδειξαν οι. Άνοιξε το σκορ με πέναλτι ο ρόντρι (vid). Παράσταση πρωταθλήτριας η λίβερπουλ, μαζί στην κορυφή με την σκληρή τότεναμ. Μάντσεστερ σίτι, μάντσεστερ γιουνάιτεντ, λίβερπουλ, τσέλσι, άρσεναλ και τότεναμ μπήκαν στο… στόχαστρο της η μάντσεστερ γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση για την εισβολή φιλάθλων της στο ολντ τράφορντ πριν από το. Σπουδαία νίκη για τους «πολίτες» (vid). Στον τελικό του λιγκ καπ οι «πολίτες» θ' αντιμετωπίσουν την τότεναμ διαβάστε περισσότερα. Βρείτε το πρόγραμμα της ομάδας μάντσεστερ σίτι, τους επόμενους αγώνες αλλά και όλα τα προγραμματισμένα ματς της τρέχουσας σεζόν της ομάδας μάντσεστερ σίτι. Δεν δόθηκε πέναλτι στους σπερς σε χέρι του γουόκερ. Βαθμολογια (σε 16 αγώνες) λίβερπουλ 42 μάντσεστερ σίτι 41 τότεναμ 36 άρσεναλ 34 τσέλσι 34 μάντσεστερ γ. Η μάντσεστερ σίτι απέκτησε δύο πιτσιρίκια από την φλουμινένσε μ ένα σωρό λεφτά διαβάστε περισσότερα.

«φωτιά» στην κορυφή της premier league (pics&vid) μαντσεστερ σιτι. Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook